Hele pallet berkenhout

Beoordeling:
(1)
Bestel op werkdagen voor 14.00 & we kunnen de volgende werkdag nog leveren!
Aantal:
Prijs (incl BTW):
Korting:
2
€ 968.00
€ 10.00
3
€ 1437.00
€ 30.00
4
€ 1906.00
€ 50.00
5
€ 2370.00
€ 75.00
€ 489.00 incl. BTW

Productomschrijving Hele pallet berkenhout

Berkenhout is een houtsoort dat ontzettend gemakkelijk brandt. U zult zeker genieten van het mooie vlammenspel dat berkenhout afgeeft. Bestelt u bij Topbrandhout.nl? Dan heeft u het hout snel in huis! Besteld u op werkdagen voor 14:00 uur? Dan kan de levering de volgende werkdag al plaatsvinden. U kiest zelf de gewenste datum tijdens het afrekenen! Het hout wordt gestapeld op een pallet bij u geleverd, waarna u direct kunt beginnen met stoken. Het hout is geschikt voor zowel kleine als grote kachels.

Berkenhout van Topbrandhout.nl

Met berkenhout heeft u een hele gemakkelijke houtsoort in huis. In verhouding is het één van de zachtste houtsoorten. Voordeel hiervan is dat het hout heel snel ontbrandt. Er is weinig hout én zuurstof voor nodig. Berkenhout spat niet en geeft snel zijn warmte af. Bovendien geeft het een lekkere geur af! Ander kenmerk van berkenhout is de witte schors. Hiermee onderscheidt berkenhout zich van de andere houtsoorten in ons assortiment. Het maakt dit hout ook prachtig als decoratie!

Hele pallet berkenhout kopen?

Het grootste voordeel van berkenhout kopen bij Topbrandhout.nl is dat het ovengedroogd is. Dit betekent dat u heerlijk kunt stoken. Het hout brandt namelijk heel netjes op. In plaats van veel rookontwikkeling – zoals bij nat haardhout – geniet u juist van een heerlijk vlammenspel! Topbrandhout.nl koopt namelijk uitsluitend het beste haardhout voor u in. Ons haardhout heeft een vochtpercentage tussen de 15% en 20%. Dit geeft aan dat het hout goed gedroogd is en direct klaar is om te stoken. Het hout heeft geen droogtijd meer nodig.

Maak je bestelling compleet

Specificaties Hele pallet berkenhout

Artikelnummer
BERK002
Afmetingen pallet
120x80x210 centimeter
Bloklengte
Circa 25 tot 27 centimeter
Aantal kuub
1.8 kuub gestapeld
Gewicht
Circa 800 kilo
Kenmerk
Zachte houtsoort
Kenmerk
Gemakkelijk aan te steken
Kenmerk
Gratis verzending
Kenmerk
Ovengedroogd
Kenmerk
Geeft snel warmte af

Beoordelingen Schrijf een beoordeling

Naam:
Beoordeling:
Bericht: Mooi droog hout, makkelijk aan te steken .

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld