Gemengd haardhout

Gemengd haardhout

Gemengd haardhout

Diverse houtsoorten combineren? Dat doet u met gemengd haardhout! Door verschillende houtsoorten aan te schaffen, profiteert u ook van de verschillende eigenschappen van deze houtsoorten. Ovengedroogd en direct te stoken!


Gemengd haardhout van Topbrandhout

Stoken met meerdere houtsoorten tegelijk, dat is wat Topbrandhout u biedt. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bijvoorbeeld een twee halve pallets te kopen. Maar waarom niet gelijk een pallet met gemengd haardhout kopen? U heeft onder andere de keuze uit pallets en netzakken met de zachtere houtsoorten elzenhout en berkenhout. Deze hebben we softwood genoemd. Deze houtsoorten worden met name gekocht omdat ze heel gemakkelijk in gebruik zijn. Door de zachtheid hebben ze een snelle ontbranding!


Stoken met blokken brandhout

In de hardwood producten vindt u vrijwel altijd blokken berkenhout terug. Het grote voordeel van deze houtsoort is namelijk de gemakkelijke ontbranding. Deze blokken zijn ideaal om mee te starten. Gebruik bijvoorbeeld de schors in combinatie met wat aanmaakblokjes of houtkrullen. U kunt er eventueel ook voor kiezen om wat aanmaakhout bij te bestellen. Of wellicht kiest u voor onze aanmaak starterspakket? Nadat u het vuurtje goed brandend heeft, kunt u over op de hardere houtsoorten die u vindt in de halve pallet, hele pallet of netzakken mix hardwood. Welke hardere houtsoort dat is, is afhankelijk van de meest beschikbare houtsoort op dat moment. Maar over het algemeen zal dit essen-, beuken-, of eikenhout zijn. Alle drie prachtige houtsoorten met een langzame verbranding. Hierdoor zijn ze duurzaam in gebruik!


Brandhout verpakkingen

Gemengd haardhout vindt u bij Topbrandhout in verschillende verpakkingen. Welke u kiest is afhankelijk van uw stookgebruik. Voor de dagelijkse stokers raden we hele pallets aan, maar u kunt ook kiezen voor een halve pallet. U moet namelijk wel ruimte hebben voor een pallet van meer dan 2 meter hoogte! Of wellicht vindt u het veel gemakkelijker om haardhout in netten te kopen? Niet sjouwen met aparte blokjes, maar meerdere blokken tegelijk verplaatsen!


Ovengedroogd haardhout kopen

Topbrandhout verkoopt uitsluitend ovengedroogd brandhout! Voordeel is dat de blokken brandhout niet meer gedroogd hoeven te worden. Ze kunnen direct de kachel. Doordat er nog een minimaal percentage aan vocht in zit, zal er een mooie verbranding zijn. Bovendien zult u geen hinder ervaren van onzuiverheden, zoals schimmels en ongedierte. Slechts genieten van heerlijke warmte met een mooi vlammenspel!


Snelle levering van gemengd haardhout

Via Topbrandhout.nl bieden we u een schat aan informatie, maar wellicht heeft u behoefte aan persoonlijk advies. In dit geval kunt u contact opnemen met onze klantenservice! Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 045-8200200. Of stuur uw bericht naar info@topbrandhout.nl. Welke variant u ook kiest, Topbrandhout voorziet u van een gratis en snelle levering. Om het uzelf nog gemakkelijker te maken, kunt u er ook nog voor kiezen om wat haardvuur accessoires of een starterspakket aan te schaffen. Koop nu bij Topbrandhout.nl en stook vrijwel direct!