• Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

Let op!

Welkom op onze nieuwe shop, uw account is komen te vervallen en u dient een nieuw account aan te maken.

Over Topbrandhout

Topbrandhout.nl is uw betrouwbare specialist op het gebied van haardhout, briketten en pellets. Wij leveren een kwalitatief product tegen een marktconforme prijs. Door onze 20 jaar ervaring op het gebied van openhaardhout kunnen wij scherp voor u inkopen, het hele jaar door!

BREED ASSORTIMENT

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een uitgebreid assortiment voor u samen te stellen. U kunt bij ons terecht voor verschillende haardhoutsoorten, hoeveelheden en verpakkingen. Ons assortiment bestaat uit; elzen-, berken-, essen-, eiken,- beuken- en gemengd haardhout. Dit volledige assortiment is ook in netzakken verkrijgbaar. Daarnaast leveren wij RUF brikettenPini Kay briketten en pellets voor uw pelletkachel. Vergeet niet om aanmaakblokjes of aanmaakkrullen en/of aanmaakhout mee te bestellen, om het vuurtje op gang te brengen! Wij leveren alles in één keer op de door u gekozen werkdag.

OVENGEDROOGD BRANDHOUT

Topbrandhout levert uitsluitend ovengedroogd brandhout! Met ovengedroogd hout profiteert u van een mooi vlammenspel met veel warmte. De blokken zijn in een speciale oven gedroogd tot een een vochtpercentage onder de 20%. Dit maakt de blokken heel geschikt om meteen mee te stoken! De blokken geven een mooi vlammenspel én er is sprake van een volledige verbranding. Dit laatste is met name belangrijk, omdat het vervuiling van uw rookkanaal voorkomt. Het stoken van niet droog en/of vervuild hout zorgt namelijk voor een onvolledige verbranding. U zult een sissend vuurtje ervaren en er komen veel schadelijke deeltjes vrij. Deze zijn slecht voor het milieu én blijven ook aan het rookkanaal plakken. Bij teveel vervuiling is er een verhoogde kans op schoorsteenbrand. Oftewel: met ovengedroogd brandhout stoken is een stuk verantwoorder! Voor uzelf en voor het milieu. Bovendien is het hout vrij van schimmels en ongedierte. Laten we het grootste voordeel niet vergeten: ovengedroogd brandhout is kant-en-klaar. U kunt direct stoken!

VOORRAAD IN EIGEN BEHEER

Topbrandhout.nl staat voor kwaliteit! Daarom is de volledige voorraad in eigen beheer. Dit betekent dat zowel de opslag als het kantoor op hetzelfde adres zijn gevestigd. Dit is uniek op de Nederlandse haardhout markt. De kwaliteit van onze producten wordt hiermee continu gecontroleerd en gewaarborgd voor u als klant. Daarnaast kunnen wij, indien gewenst, de pallet zelfs voor u uitzoeken! Eventuele specifieke wensen kunnen hiermee wellicht gerealiseerd worden.

HOE WERKT TOPBRANDHOUT.NL?

Via onze website bestelt u snel en eenvoudig uw brandhout! Wanneer u uw bestelling afrond kunt u kiezen voor uw gewenste dag van levering. Heeft u liever telefonisch contact? Dan nemen we zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Wij leveren op werkdagen uw bestelling gratis af door heel Nederland op de door u gewenste dag (m.u.v. de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen). Door ons uitgebreide distributienetwerk kunnen wij ook leveren in de stadskernen van de grote steden in Nederland. De pallet wordt naast de vrachtwagen gelost en in overleg met de chauffeur is de pallet verrijdbaar. Houd u er wel rekening mee dat de pallet niet verrijdbaar is over gras, zand of grind. Op de dag van levering krijgt u van ons een e-mail met een tijdsindicatie. Geen e-mail ontvangen? Neem dan even contact met ons op via info@topbrandhout.nl of telefonisch via 045-8200200.