• Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

Let op!

Welkom op onze nieuwe shop, uw account is komen te vervallen en u dient een nieuw account aan te maken.

Pini-Kay briketten

Jouw huis verwarmen met eikenhouten briketten? Pini Kay is jouw keuze. De briketten zijn gemaakt van samengeperste eikenhoutenkrullen en zaagsel en bieden hierdoor langdurige en consistente warmteafgifte. Pini Kay staat bekend als een efficiënte en milieuvriendelijke brandstof. 

Unieke vorm

Dichtheid en duurzaamheid zijn kenmerken waar de hardhoutsoort eikenhout voor staat. De lange brandduur en efficiënte verbranding worden tot stand gebracht door het lage vochtgehalte en het hoge koolstofgehalte. Niet alleen het materiaal kenmerkt dat briketten maar ook de vorm, het hout is cilindervormig met een gat in het midden. Het gat vormt optimale luchtcirculatie in het brandproces wat eraan bijdraagt aan de minimale rookvorming van de briketten. 

Milieuvriendelijk

Wat deze briketten nog aantrekkelijker maakt, is hun milieuvriendelijke karakter. Eikenhout is een hernieuwbare hulpbron die afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. Door te kiezen voor Pini Kay-briketten draag je bij aan het verminderen van ontbossing en het behoud van het milieu. Bovendien produceren deze briketten weinig as en roet, waardoor de schoonmaak en het onderhoud minimaal zijn.

Gebruiksgemak

Een ander voordeel van eikenhout Pini Kay-briketten is hun gebruiksgemak. Ze zijn compact, gemakkelijk op te slaan en hebben een hoog energiegehalte. Door hun uniforme vorm passen ze perfect in kachels en open haarden, waardoor je een efficiënte en consistente warmtebron hebt. Daarnaast zijn deze briketten gemakkelijk aan te steken en produceren ze snel een warm en knapperig vuur.

Uitstekende keuze

Of je nu een gezellige sfeer in huis wilt creëren of je ruimte efficiënt wilt verwarmen, eikenhout Pini Kay-briketten bieden een uitstekende keuze. Met hun langdurige brandtijd, milieuvriendelijkheid en gebruiksgemak zijn ze een favoriete brandstof voor vele huiseigenaren. Geniet van de warmte en het comfort van eikenhout Pini Kay-briketten en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige brandstof.

Heeft u nog vragen? Vul dan hieronder het contactformulier in!