• Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

Let op!

Welkom op onze nieuwe shop, uw account is komen te vervallen en u dient een nieuw account aan te maken.

Houtbriketten

Bent u op zoek naar houtbriketten? Bij Topbrandhout hebben wij diverse soorten briketten waarmee u het vuur in uw kachel of open haard eenvoudig op gang kunt brengen. Onze houtbriketten zijn gemaakt van samengeperst hout. Het stoken van briketten brengt veel voordelen met zich mee. Zo zijn ze eenvoudig aan te steken, er blijft weinig as achter en ze blijven lang nagloeien zodat het vuur goed aan blijft. Wanneer u uw houtbriketten bij Topbrandhout bestelt voor 14 uur, heeft u deze de volgende werkdag al in huis!

Pini Kay Houtbriketten

Voor een supersnelle verbranding, kiest u voor Pini Kay houtbriketten. Deze briketten hebben een holte in het midden waardoor zuurstof makkelijk bij het vuur kan komen. Daarnaast zijn er geen toevoegingen zoals lijmresten in deze houtbriketten. Hierdoor ontstaat er weinig rookontwikkeling. Ze zijn gemaakt van puur eikenhout of een mix. U kunt de Pini Kay houtbriketten bestellen in verschillende hoeveelheden die wij per vrachtwagen op pallets bij u leveren.

Houtbriketten bestellen

Bij Topbrandhout kunt u eenvoudig uw houtbriketten bestellen. Wij leveren onze houtbriketten in verschillende hoeveelheden. Na het plaatsen van uw bestelling zorgen wij dat uw houtbriketten snel bij u geleverd worden op een pallet met een vrachtwagen. Als u uw houtbriketten voor 14:00 uur bij ons bestelt, leveren wij deze de eerstvolgende werkdag al bij u! Wanneer u vragen heeft of advies op maat wil, kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

Houtbriketten kopen

Bij Topbrandhout kunt u uw houtbriketten kopen met hoge kwaliteit. Met onze Pini Kay houtbriketten of onze RUF briketten bent u zeker van een goede verbranding. Naast briketten koopt u ook het beste, gekloofde en gedroogde hout bij ons. Wij hebben elzenhoutberkenhoutessenhoutbeukenhouteikenhout en gemengd hout! Wanneer u bij ons uw hout of houtbriketten gaat kopen, weet u zeker dat u snel voorzien bent van een lading aan goede kwaliteit brandstof waarmee u kunt gaan stoken!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de beste houtbriketten?

Onze RUF briketten zijn uitstekend als brandstof voor uw kachel of haard. Ze zijn kurkdroog waardoor ze erg makkelijk wegbranden en uw vuurtje op gang helpen. Ook zijn de Pini Kay briketten meer dan geschikt. Deze hebben een lege holte, waardoor de zuurstof eenvoudig bij het vuur kan komen. Hierdoor ontsteekt het eenvoudig en is het vuur snel op gang. De houtbriketten blijven nagloeien waardoor u minder vaak op het vuur hoeft te letten.

Hoe lang branden houtbriketten?

Dit is afhankelijk van het soort houtbriketten dat u gebruikt. Onze houtbriketten blijven in elk geval erg lang nagloeien, waardoor u lang kunt genieten van uw vuurtje. Ook hoeft u minder vaak te controleren of het vuur niet gedoofd is. De briketten laten bijna geen as achter, waardoor u de aslade minder vaak hoeft leeg te gooien.

Waar houtbriketten kopen?

Bij Topbrandhout geniet u van een snelle levering en een ruim aanbod aan brandstoffen voor uw kachel of open haard. We bieden diverse soorten houtbriketten en haardhout, zodat er altijd wat tussen zit wat bij uw kachel of haard past. Bij ons weet u zeker dat u altijd snel voorzien bent van kwalitatief brandstof voor uw kachel of haard!

Waarom houtbriketten kopen bij topbrandhout.nl?

Wij bieden diverse soorten en maten haardhout en briketten met de beste kwaliteit. Bovendien beschikken wij als een van de weinige houtleveranciers in Nederland over een eigen opslag. Zo kunnen wij u snel voorzien van droog en gekloofd hout en de beste houtbriketten. Omdat wij over onze eigen opslagen beschikken, maken wij minder kosten, zodat wij de prijzen voor u zo laag mogelijk kunnen houden!

Heeft u nog vragen? Vul dan hieronder het contactformulier in!