• Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

Let op!

Welkom op onze nieuwe shop, uw account is komen te vervallen en u dient een nieuw account aan te maken.

Nestro briketten

Om jouw huis, kachel of openhaard te verwarmen is Nestro een zeer goede keuze. Deze cilindervormige briketten zijn gemaakt van houtsnippers die zijn samengeperst. De Nestro briketten zijn de meest milieuvriendelijke en efficiënte keuze omdat er tijdens de productie van de brikketten geen bindmiddelen of chemicaliën zijn toegevoegd. 

Voordelen nestro briketten

Nestro briketten hebben vele voordelen, zo produceren nestro briketten weinig rook en hebben een minimale asproductie wat er voorzorgt dat de kachel pijp minder snel viest wordt. Ook heeft een Nestro Briket een laag vochtgehalte wat resulteerd in een eenvoudig te ontbranden briket. De briketten zijn dus zeer makkelijk in gebruik. 

Deze briketten zijn geschikt voor zowel particulier als commercieel gebruik. Of je nu je huis wilt verwarmen, een gezellig kampvuur wilt maken tijdens het kamperen of een barbecue wilt organiseren, Nestro briketten bieden een betrouwbare en efficiënte warmtebron. Ze zijn gemakkelijk aan te steken, hebben een lange brandduur en zorgen voor een gelijkmatige en constante warmteafgifte.

Kortom, Nestro briketten zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, efficiënte en milieuvriendelijke brandstof. Met hun compacte vorm, gemakkelijke ontsteking en minimale asproductie bieden ze een betrouwbare warmtebron voor diverse toepassingen. Geniet van de voordelen van Nestro briketten en ervaar de warmte en gezelligheid die ze bieden.

Heeft u nog vragen? Vul dan hieronder het contactformulier in!