Netzakken brandhout

Netzakken brandhout

Topbrandhout is vernieuwd! Klik hier voor meer informatie.

Netzakken brandhout

Wilt u niet met losse blokken hoeven te sjouwen? Of heeft u niet genoeg ruimte voor een pallet met haardhout? Dan zijn netzakken haardhout zeker een aanrader! De netzakken zijn gemakkelijk te verplaatsen én al het haardhout in netten is ovengedroogd. Na ontvangst kunt u direct stoken!


Haardhout in netten

Bij Topbrandhout.nl vindt u elke gewenste houtsoort in netzakken! We hebben ervaren dat veel van onze klanten de haardhout in netten heel gemakkelijk in gebruik vinden. Gaat u een avondje stoken? Dan pakt u een netzak die voldoende blokken bevat om wat uurtjes te stoken! Topbrandhout verkoopt netzakken in hoeveelheden van 15, 30 en 60 netzakken. De 15 netzakken worden verpakt in een dichte doos. Ideaal als u bijvoorbeeld in de stad woont! De 30 en 60 netzakken worden geleverd op een pallet.


Stoken met zachte houtsoorten

Wilt u stoken met een gemakkelijke houtsoort? Dan zijn elzen- en berkenhout de absolute aanraders! Elzenhout is iets lichter dan berkenhout en geeft iets sneller haar warmte af. Maar de netzakken softwood bieden de combinatie van deze twee soorten. Ze hebben een snelle ontbranding en zijn uitermate gemakkelijk in gebruik! Liever een zachte houtsoort met duurzamere combineren? Dan zijn de netzakken haardhout hardwood heel geschikt!


Vuurtje stoken in de buitenhaard of vuurkorf?

Dan is berkenhout zeker een aanrader! Als u ’s avonds lekker een vuurtje aan het stoken bent, wilt genieten van een heerlijk vuurtje, zonder constant met het vuur bezig te zijn! Dit kan Topbrandhout u garanderen met ovengedroogd brandhout. Met name berkenhout raden we hiervoor aan, omdat het zo gemakkelijk in gebruik is! De blokken vatten snel vlam en ook de schors is heel geschikt om het vuurtje mee te starten. Of gebruik wat aanmaakhout en aanmaak houtkrullen om het vuur op gang te brengen. En als het vuurtje per abuis een beetje gedoofd is, heeft u deze met een paar blokken berken zo weer op gang!


Brandhout met een langere brandduur

Essen-, beuken- en eikenhout zijn de hardere houtsoorten in het assortiment. Deze blokken voorzien u van een langere brandduur. Echter zijn er verschillen in stookeigenschappen. Waar essenhout een prachtig vlammenspel geeft, zal beukenhout meer gaan verkolen. Deze laatste is hierdoor heel geschikt voor de OFYR of een braai, omdat de hitte goed is te sturen. Eikenhout is een variant die het langste brandt. De blokken gaan echter meer gloeien, waarbij ze ontzettend veel warmte vrijgeven. Welke netzakken haardhout u koopt, is dus geheel afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren!


Ovengedroogd haardhout in netten

Al het haardhout in netten is ovengedroogd. Dit vindt Topbrandhout heel belangrijk, omdat wij u graag voorzien van brandhout dat goed opbrandt. Vervuild of nat haardhout is heel vervuilend en geeft een sissend vuurtje. U kunt beter kiezen voor kwaliteit. Ovengedroogd brandhout heeft een vochtpercentage van maximaal 20%, wat het ideaal maakt om mee te stoken. U geniet van een mooi vuurtje die heerlijke warmte afgeeft!


Netzakken haardhout kopen

Topbrandhout voorziet van een snelle en vakkundige levering. Bovendien profiteert u nog eens van een gratis levering! De netzakken haardhout worden geleverd vanuit eigen beheer. Hierdoor kunnen we extra garantie geven op de kwaliteit! Heeft u nog vragen, die u aan het team van topbrandhout wilt stellen? Neem contact met ons op via info@topbrandhout.nl of spreek met één van onze medewerkers via 045-8200200. Topbrandhout wenst u veel stookplezier!