Houtpellets EN Plus A1

Houtpellets EN Plus A1

Wanneer u stookt met een pelletkachel wilt u natuurlijk verzekerd zijn een hoge en gelijkmatige warmteafgifte. Houtpellets uit de EN Plus A1 categorie zijn dan het meest geschikt. De pellets bestaan uit losse korrels van krachtig samengeperst hout. Dit zorgt voor een maximale verbrandingswaarde bij een minimum aan asresten. Houtpellets EN plus A1 zijn daarom de beste keuze wanneer u gebruik maakt van een pelletkachel om uw woonkamer te stoken. Bij Tobrandhout.nl bestelt u ze bovendien voor de scherpst mogelijke prijs online!


Houtpellets EN plus A1 kenmerken

Houtpellets van het type EN Plus A1 zijn samengesteld uit een combinatie van meerdere zachte houtsoorten. Deze zijn vervolgens samengeperst in kleine houtkorrels. Door het kleine maar compacte formaat branden ze gemakkelijk maar geleidelijk. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmteafgifte, zodat uw ruimte goed op temperatuur komt. Door deze kenmerken vormen houtpellets van het type EN Plus A1 de hoogste certificeringsklasse. De houtpellets met het DIN+ keurmerk zijn een uitstekend alternatief. Daarbij is de duurzame afkomst dubbel gecheckt.


Houtpellets EN plus A1 voordelen

Er zijn flink wat voordelen verbonden aan het stoken van houtpellets met EN plus A1 keurmerk. Het grootste voordeel voor de stoker is de hoge verbrandingswaarde. Het enige wat u hoeft te doen is de pellets toevoegen aan het daarvoor bestemd reservoir in uw pelletkachel. De korrels warmen langzaam op en geven zo geleidelijk hun intense warmte vrij. Aan het eind van het verbrandingsproces blijft er slechts een geringe hoeveelheid as over. De houtpellets van het type EN Plus A1 hebben meerdere voordelen, maar zijn niet geschikt voor de openhaard. Hiervoor heeft Topbrandhout.nl dan weer briketten in het assortiment. Deze zijn eveneens samengesteld uit samengeperst brandhout.


Houtpellets EN plus A1 kopen

Wilt u voor de scherpste prijzen houtpellets met EN Plus A1 keurmerk kopen? Dan komt u automatisch uit bij Topbrandhout.nl! Wanneer u de pellets in een grote bulk afneemt, neemt uw prijsvoordeel alleen maar toe. Bovendien is de levering in onze webshop geheel gratis. U kiest zelf eenvoudig de gewenste afleverdatum. De zakken met houtpellets worden geleverd op een pallet. Een uur tot een half uur voor levering neemt onze chauffeur contact met u op. Wil u nog sneller uw houtpellets van het type EN Plus A1 kopen? Maak dan vrijblijvend een account aan op onze website!

Veelgestelde vragen

EN plus A1 is de hoogste kwaliteitsklasse voor houtpellets. Dat betekent dat de houtpellets een hoge verbrandingswaarde hebben, terwijl ze relatief weinig asresten achterlaten. Daarnaast zijn ze samengesteld uit schoon hout dat onder druk is samengeperst. Dit zorgt voor een trage maar geleidelijke verbranding waarbij weinig fijnstof vrijkomt.

Het voordeligste adres om uw houtpellets van EN Plus A1 kwaliteit te kopen is Topbrandhout.nl. Wij leveren al het brandhout uit ons assortiment, pellets inclusief, gratis bij u af. Wilt u nog voordeliger uit zijn? Kies dan voor een van onze bulkaanbiedingen. Dankzij ons ruime aanbod met diverse houtpellets op voorraad, bent u verzekerd van een snelle bezorging. U bepaalt zelf de dag van bezorging en een uur tot half uur voor aankomst krijgt u van onze chauffeur bericht!