• Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

Let op!

Welkom op onze nieuwe shop, uw account is komen te vervallen en u dient een nieuw account aan te maken.

Klachten- en retourvoorwaarden

Bent u niet tevreden over uw bestelling? Of heeft het hout niet de gewenste kwaliteit? Dan verzoeken wij u vriendelijk om dit schriftelijk aan ons kenbaar te maken en een e-mail te sturen naar info@topbrandhout.nl. Zijn de blokken haardhout niet van de gewenste kwaliteit? Dan het verzoek om wat foto's mee te sturen, zodat we dit intern kunnen beoordelen.

Klachtenafhandeling
Na melding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Constateert u na levering dat de bestelling niet in orde is? Dan verzoeken wij u om de pallet niet af te stapelen tot nadere instructies van één van onze collega's. De pallet kan dan eventueel nog omgeruild worden.

Retourvoorwaarden:

1 Klachten dienen schriftelijk te worden gemeld aan Topbrandhout.nl binnen 30 dagen na levering.

2 Zonder voorafgaande toestemming van Topbrandhout.nl mogen de goederen niet teruggestuurd worden.

3 Indien koper wenst over te gaan tot het ruilen van de geleverde goederen zijn de transportkosten, zowel bezorg- als retourkosten voor rekening van koper.

4 Bij een tekortkoming in de levering van de door klant bestelde goederen zullen de bezorg- en retourkosten voor rekening van Topbrandhout.nl komen.

5. Een vergoeding zal enkel door middel van een kortingscode worden uitgekeerd.

6 Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

7 Mocht u het niet eens zijn met onze beslissing, dan kunt u ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keumerk waar Topbrandhout.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

8. Kleinere artikelen kunt u retour sturen. Voeg dan een kopie van de pakbon of factuur toe. Na ontvangst van de goederen wordt uw retourzending in behandeling genomen en wordt u bericht over de verdere afhandeling. Eventuele vergoeding van het aankoopbedrag vindt binnen 30 dagen plaats.

Adres retourzendingen:
Topbrandhout.nl
Europaweg 10
7903 TM  Hoogeveen


Heeft u nog vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat u graag te woord:

Tel: 045-8200200
E-mail: info@topbrandhout.nl