Topbrandhout is niet alleen leverancier van top brandhout en top haardhout maar natuurlijk ook van top kwaliteit briketten pellets en nog veel meer producten van super kwaliteit.

Wij leveren top kwaliteit tegen een lage prijs. Zoekt u  naar schoon en droog haardhout? Ons hout is voor het grootste deel ovengedroogd en direct te stoken. Tevens leveren we enkele soorten hout natuur gedroogd maar wel direct te stoken.

Doordat wij ons hout in eigen opslag beheren en we dus de kwaliteit continu volgen bent u verzekerd van perfect droog brandhout of haardhout van top kwaliteit, levering is het hele jaar gegarandeerd door onze grote voorraden.
 

Alles in eigen huis beheerd

In ons magazijn verzorgen wij alles in eigen beheer. Het betekent dat zowel het distributiecentrum, kantoor en afhaalmagazijn op één plek zijn gevestigd. Al jarenlang hebben wij dit in eigen beheer. Iets wat uniek is op de Nederlandse markt. De kwaliteit van onze producten wordt continu gecontroleerd en is een waarborg voor u als klant. Voorraden zijn voor ons altijd inzichtelijk zodat nee verkopen niet voorkomt en levering dus altijd is gewaarborgd. Bestelt u op een werkdag voor 14:00? Dan kunnen wij de volgende werkdag leveren.
 

Klantenservice

Onze klantenservice staat klaar om u van vakkundig advies te voorzien, doordat wij al meer dan 15 jaar Top Brandhout verkopen en natuurlijk ook zelf fervent stoker zijn kunnen we u natuurlijk van perfect advies voorzien.

Onze klantenservice is iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 21:00 uur. In het weekend zijn we telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 12:00 uur.

Om u snel van dienst te zijn bel dan naar 045-8200200 of mail naar info@topbrandhout.nl en wij helpen u verder!

 

Hoe werkt TopBrandhout?

Leveringen kunnen plaatsvinden in heel Nederland (voor de Waddeneilanden gelden andere condities). Hiervoor werken wij samen met een landelijk transporteur. Dit betekent dat wij leveren in alle Nederlandse provincies. Doordat de vrachtwagens zijn voorzien van de hoogste kwaliteit motoren met lage emissie waarden zijn ze ook in staat om in steden met milieu zones te leveren. Voor de binnenstad van Amsterdam zelfs kleinere schone vrachtwagens die zelfs op de moeilijkste plaatsen kunnen leveren.  Levering gaat altijd in overleg met de klant. Tijdens het plaatsen van uw bestelling heeft u de mogelijkheid om een leverdatum in te vullen, doet u dit niet dan nemen wij zo snel mogelijk contact op voor het maken van een leveringsafspraak. Er wordt altijd geleverd op de dag dat het ú het beste uitkomt.
 

De levering

In overleg met de chauffeur kan de pallet op de gewenste plek worden gezet. Houd er rekening mee dat de ondergrond verhard moet zijn. De pallet kan niet worden verplaatst over gras, zand of grind. Op de dag van levering krijgt u van ons een e-mail met een tijdsindicatie.


Ons TopBrandhout assortiment

TopBrandhout heeft een van de breedste assortimenten in heel Nederland. Niet alleen voor Topbrandhout maar ook houtbriketten, bruinkoolbriketten en natuurlijk pellets voor uw pellet kachel kunt u bij ons terecht.

Ons breed assortiment, waaronder Elzen, essen, eiken, beuken, mix en berken. Op onze website kunt u pallets van 1m3, 1,8m3 en 2m3 bestellen. Wij vermelden altijd duidelijk in de omschrijving wat de inhoud in m3 is. Tevens kunt u bij de meeste soorten hout kiezen uit een bloklengte van ca 25/27 of 30/33 centimeter lengte. Tevens leveren wij ook TopBrandhout in netzakken in de soorten; Berk, eiken, haagbeuk en gemengd hout.

Om uw haardvuur aan te maken kunt aanmaakblokjes en aanmaakhout bij bestellen.