• Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

Let op!

Welkom op onze nieuwe shop, uw account is komen te vervallen en u dient een nieuw account aan te maken.

Haardhout pallet eiken

Bent u opzoek naar een houtsoort die veel warmte geeft? Dan is een haardhout pallet eiken de beste keuze. Met eiken haardhout kunt u langdurig genieten van optimale warmte en sfeer. Het hout is erg duurzaam en brandt langzaam. Ideaal dus voor grote kachels en haarden. Stook minimaal vier blokken eikenhout tegelijk om optimaal van de warmte te kunnen profiteren. Onze haardhout pallet met eiken bevat ovengedroogd eikenhout. Hierdoor kunt u direct beginnen met stoken!

HAARDHOUT PALLET BESTELLEN

Wanneer u een haardhout pallet wil bestellen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren verschillende houtsoorten op een pallet bij u aan huis. U kunt eenvoudig een order plaatsen. Wanneer u voor 14 uur bestelt, leveren wij zelfs de volgende werkdag nog! Wij raden u aan om een haardhout pallet te bestellen wanneer u de ruimte heeft om het hout op te slaan. Zo hoeft u slechts één keer met het hout te sjouwen.

Hele pallet Essen & Eiken Mix

HAARDHOUT PALLET KOPEN

Het is verstandig om een haardhout pallet te kopen wanneer u veel stookt en indien u de ruimte heeft om het hout op te slaan. U heeft dan gelijk voldoende haardhout in huis om het seizoen door te komen. Bovendien leveren wij gratis de pallet bij u op de stoep af. U hoeft daardoor slechts één keer met het hout te sjouwen. Twijfelt u of een hele haardhout pallet kopen wellicht te veel is? Dan hebben we ook netzakken of halve pallets eiken haardhout voor u. Wilt u liever een haardhout pallet kopen met ander hout zoals beukenhout of essenhout? Ook deze houtsoorten hebben we in ons ruime assortiment!

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN HAARDHOUT PALLET?

Wanneer u een doorgewinterde stoker bent raden wij aan om een haardhout pallet eikenhout te kopen. Het grote voordeel hiervan is dat u genoeg haardhout van goede kwaliteit in huis heeft om het comfortabel warm te maken. Een ander voordeel van een eiken haardhout pallet is dat eikenhout een trage verbranding heeft en daardoor een duurzame houtsoort is. Let er wel op dat de kachel al goed warm moet zijn voordat u begint met het stoken van eikenhout. Maak de kachel warm met bijvoorbeeld aanmaak houtkrullen of aanmaakhout.

WAT IS DE LEVERTIJD VAN EEN HAARDHOUT PALLET?

Over het algemeen is de levertijd van een haardhout pallet slechts een dag. Wanneer op een werkdag voor 14 uur bestelt, kunnen wij het de volgende werkdag uw bestelling al leveren. Toch kan het zijn dat er een langere levertijd is op het haardhout. Wanneer dit het geval is zullen wij dit duidelijk communiceren.

WAAROM EEN HAARDHOUT PALLET KOPEN BIJ TOPBRANDHOUT.NL?

Bij Topbrandhout.nl profiteert u van vele voordelen. Naast de snelle levering, zullen wij u alleen haardhout van topkwaliteit leveren. Wanneer u een haardhoutpallet bij Topbrandhout.nl gaat kopen bent u ervan verzekerd dat dit ovengedroogd haardhout is. Hierdoor kunt u direct beginnen met stoken. Wij kunnen dit garanderen, omdat we bij Topbrandhout.nl alleen haardhout verkopen uit onze eigen opslag.