Halve pallet berkenhout

Dit product is tijdelijk niet leverbaar.
Aantal:
Prijs (incl BTW):
Korting:
2
€ 588.00
€ 10.00
3
€ 867.00
€ 30.00
4
€ 1146.00
€ 50.00
5
€ 1420.00
€ 75.00
€ 299.00 incl. BTW

Productomschrijving Halve pallet berkenhout

Uitermate gemakkelijk in gebruik, een snelle ontbranding en ook nog eens mooi ter decoratie. Dit zijn enkele eigenschappen van berken haardhout. Bestel er wat aanmaakhout en aanmaakblokjes bij en u geniet snel van een mooi haardvuurtje!

Stoken met berken haardhout

Ovengedroogd betekent bij Topbrandhout ook echt ovengedroogd. Maar wat betekent dit eigenlijk? Normaliter heeft haardhout twee tot drie jaar nodig om te drogen. Als een blok haardhout een vochtpercentage onder de 20% heeft bereikt, is het droog genoeg om voor een volledige verbranding te zorgen. Bij Topbrandhout.nl wordt dit proces versneld door middel van speciale droogkamers. Het hout wordt gedroogd tot het juiste vochtpercentage en tegelijkertijd vrij gemaakt van schimmels en ongedierte. Oftewel: optimaal stoken met ons berken haardhout!

Berken haardhout kopen bij Topbrandhout.nl

Het grootste voordeel is dat wij leveren vanuit eigen voorraad. Bij binnenkomst controleren wij de kwaliteit. Vervolgens gaat het naar u, onze klant. Bestelt u op een werkdag voor 14:00 uur? Dan kan levering de volgende werkdag al plaatsvinden! Daarna kunt u direct het berken haardhout stoken in de kachel of haard. Dit hout is geschikt voor grote, maar ook kleinere kachels. En wist u dat dit hout ook wordt aangeraden voor de vuurkorf? Dat komt door de snelle ontbranding van dit zachte haardhout!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Halve pallet berkenhout

Artikelnummer
BERK001
Afmetingen pallet
120x80x120 centimeter
Bloklengte
Circa 25 tot 27 centimeter
Aantal kuub
1.1 kuub gestapeld
Gewicht
Circa 500 kilo
Kenmerk
Zachte houtsoort
Kenmerk
Gemakkelijk aan te steken
Kenmerk
Gratis verzending
Kenmerk
Ovengedroogd
Kenmerk
Geeft snel warmte af

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld