Proefpakket RUF briketten beukenhout

Bestel op werkdagen voor 14.00 & we kunnen de volgende werkdag nog leveren!
€ 14.95incl. BTW

Productomschrijving Proefpakket RUF briketten beukenhout

Het proefpakket, dé manier om erachter te komen of briketten goed voor jou werken! In een proefpakket zit 1 pakket met briketten, precies genoeg om te testen of het voor jou werkt! 

Optimaal rendement behalen met stoken? Genieten van heerlijke warmte en mooie vlammen? Dan zit u met deze briketten goed! Stook nu extra duurzaam met RUF briketten beukenhout! Wilt u de RUF briketten eerst testen? Bestel nu een proefpakket bij topbrandhout.nl en krijg deze snel thuisbezorgd!

Duurzaam stoken met RUF briketten

Deze RUF briketten zijn samengeperst van houtsnippers van beukenhout. Dit hout staat bekend als een harde en duurzame houtsoort. Dit betekent dat u met deze RUF briketten ook heel duurzaam stookt! Het vochtpercentage in deze briketten is minimaal. Dit – in combinatie met de hoge dichtheid – zorgt voor een hoge energetische waarde. Het brandt zelfs langer door dan haardhout! Daarnaast zijn er geen vervuilende stoffen toegevoegd. Dit allen tezamen zorgt voor een schone verbranding. Het resultaat? Een mooi vlammenspel en geen vervuiling van het rookkanaal!

Levering RUF briketten

Deze RUF briketten leveren wij vanuit eigen voorraad. Hierdoor is er altijd extra controle op de kwaliteit! Tijdens het afronden van uw bestelling kiest u zelf de afleverdatum, wel zo gemakkelijk! Houd er rekening mee dat de kleur van de briketten kan afwijken van de foto.

Bestelt u een proefpakket bij een hele pallet? Dan betaalt u geen extra verzendkosten! Vragen? Neem gerust contact met ons op! Stuur een berichtje naar info@topbrandhout.nl of neem contact op via 045-8200200. Graag tot ziens!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Proefpakket RUF briketten beukenhout

Artikelnummer
BRIK029
Label
Proefpakket
Aantal
1 pakket a 10 kg.
Kenmerk 1
Geeft langdurige warmte
Kenmerk 2
Zonder vervuilende stoffen
Kenmerk 3
Droog bewaren
Kenmerk 4
Schone verbranding, geen restafval
Kenmerk 5
Laag vochtpercentage
Kenmerk 6
Hoog warmtevermogen
Kenmerk 8
Exclusief €9,95 verzendkosten

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld