Proefpakket RUF briketten | berkenhout

Bestel op werkdagen voor 16:00 & we kunnen de volgende werkdag nog leveren!
€ 15.95 incl. BTW

Productomschrijving Proefpakket RUF briketten | berkenhout

Het proefpakket, dé manier om erachter te komen of briketten goed voor jou werken! In een proefpakket zit 1 pakket met briketten, precies genoeg om te testen of het voor jou werkt!

RUF briketten berkenhout zorgen voor heerlijk veel warmte! Deze briketten zijn heel gemakkelijk in gebruik. Ze zijn al goed droog, waardoor u ze direct op kunt stoken en hierbij een maximaal rendement behaald. Bestel bij Topbrandhout een proefpakket en ontdek of dit product bij u past!

RUF briketten berkenhout stoken

Berkenhout is van zichzelf een houtsoort die snel vlam geeft. Dit zal bij de RUF briketten berkenhout niet anders zijn! De briketten worden samengeperst aan de hand van houtsnippers van berkenhout. Het is restafval, maar er is geen gebruik gemaakt van vervuilende stoffen! Het vochtpercentage wordt zo laag mogelijk gehouden, zodat er een goede verbranding plaatsvindt. Zo kunt u op een fijne manier stoken, maar voorkomt u vervuiling van het rookkanaal. Bovendien is er weinig restafval, ideaal!

Leveren RUF briketten berkenhout

Dit proefpakket bevat 1 pak RUF briketten. Topbrandhout levert het proefpakket vanuit eigen voorraad. Wij hechten namelijk veel waarde aan kwaliteit! Bovendien kunnen wij op deze manier voorzien van een snelle levering. Heeft u nog vragen over dit product? Onze klantenservice staat graag voor u klaar!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Proefpakket RUF briketten | berkenhout

Artikelnummer
BRIK023
Label
Proefpakket
Aantal
1 pakket
Kenmerk
Geeft langdurige warmte
Kenmerk
Zonder vervuilende stoffen
Kenmerk
Geen restafval
Kenmerk
Laag vochtpercentage
Kenmerk
Hoog warmtevermogen
Kenmerk
Schone verbranding
Kenmerk
Exclusief €9,95 verzendkosten

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld