• Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

Let op!

Welkom op onze nieuwe shop, uw account is komen te vervallen en u dient een nieuw account aan te maken.

Topbrandhout.nl is vernieuwd!

Halverwege 2021 is de website van Topbrandhout vernieuwd! Hoewel de service hetzelfde is gebleven, zijn er een aantal zaken veranderd. Naast nieuwe teksten en foto's, vindt u ook een aantal nieuwe producten op het gebied van brandhout en houtpellets. Weten wat er nog meer is veranderd? Lees dan even verder!

Afhalen producten van Topbrandhout
Helaas is het niet meer mogelijk om producten af te halen in Landgraaf. De vorige eigenaar van Topbrandhout.nl is met een welverdiend pensioen. Wat betekent dat een nieuwe partij - met meer dan 10 jaar ervaring - zijn diensten heeft overgenomen. Wat er niet is veranderd is de hoogwaardige kwaliteit haardhout van de dezelfde vertrouwde toeleveranciers als voorheen. De producten worden echter elders in het land opgeslagen en vanuit daar vervoerd naar de klant. 


Aanmaken nieuw account
De website is overgezet naar een nieuwe website-omgeving. Dit betekent helaas dat wij alle klantgegevens - vanwege de privacywet - niet hebben kunnen overzetten. Daarom verzoeken we u een nieuw account aan te maken. Het is ook mogelijk om een bestelling te plaatsen zonder account. Verder is het nog steeds mogelijk om de dag van levering te kiezen. Als u (op een werkdag) vóór 14.00 besteld, kunnen wij het de volgende werkdag leveren!


Inzien oude bestellingen
Vorige bestellingen zijn op de nieuwe website niet meer in te zien. Wilt u graag weten wat u eerder heeft besteld?
Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kijken het graag voor u na!

Heeft u nog vragen of opmerkingen?
Wij horen het graag! Maak uw feedback kenbaar via 045-8200200 of info@topbrandhout.nl. Onze klantenservice staat voor u klaar!

Met warme groet,

Het team van Topbrandhout.nl