Netzakken beukenhout | 30 stuks

Let op! In verband met drukte zijn er langere levertijden
€ 225.00incl. BTW

Productomschrijving Netzakken beukenhout | 30 stuks

Comfort en gebruiksvriendelijkheid, dat is waar beukenhout in netzakken voor staat! De netzakken met een gemiddeld gewicht van 10 kilo zijn makkelijk te verplaatsen. Wanneer het u niet past om een pallet helemaal af te stapelen is beukenhout in netzakken het product dat u zoekt!

Beuken als houtsoort

Beukenhout is zuinig in gebruik door de hardheid. Het brandt langzaam en geeft langdurig warmte af. Beuken creëert een gezellige en warme sfeer in huis. Het zorgt voor een mooi vlammenspel en ruikt ook nog eens heerlijk. Beuken is goed te gebruiken in grote kachels en haarden. Daarnaast is het ook te gebruiken voor vuurschalen en vuurkorven. Wij raden aan om het vuur op gang te brengen met aanmaakblokjes, houtkrullen en aanmaakhout. Zo kunt u snel genieten van de warmte.

Beukenhout gratis thuisbezorgd

Bij Topbrandhout is de verzending gratis! Wij bezorgen de 30 netzakken op een pallet. Wilt u snel genieten van beukenhout bestel dan snel! Heeft u nog vragen? Neem dan snel contact op met onze klantenservice op 045-8200200 of info@topbrandhout.nl. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Netzakken beukenhout | 30 stuks

Artikelnummer
BEUK010
Bloklengte
Circa 25 tot 27 centimeter
Aantal kuub
Circa 22 liter per stuk
Aantal
30 netzakken
Voordeel
Harde houtsoort
Voordeel
Brandt langzaam op
Voordeel
Zuinig in gebruik
Voordeel
Gratis verzending

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld