Halve pallet mix | hardwood

Bestel op werkdagen voor 14.00 & we kunnen de volgende werkdag nog leveren!
Aantal:
Prijs (incl BTW):
Korting:
2
€ 788.00
€ 10.00
3
€ 1167.00
€ 30.00
4
€ 1546.00
€ 50.00
5
€ 1920.00
€ 75.00
€ 399.00incl. BTW

Productomschrijving Halve pallet mix | hardwood

Het haardhout is bij Topbrandhout.nl ovengedroogd! U kunt direct beginnen met stoken van uw haardvuur. Ook is het haardhout vrij van onzuiverheden, zoals schimmels en ongedierte. Met een halve pallet mix hardwood kiest u voor variatie, sfeer en gemak! U profiteert namelijk van de eigenschappen van verschillende houtsoorten.

Stoken met brandhout

Met mix hardwood haalt u verschillende houtsoorten in huis. Over het algemeen bestaat deze pallet uit berkenhout, aangevuld met hardere houtsoorten zoals essen- en/of eikenhout. Berkenhout is een zachte houtsoort dat gemakkelijk brandt en een snelle ontbranding heeft. Essenhout en/of eikenhout zijn duurzaam in gebruik en geven langzaam warmte af, door de hardheid van het houtsoort. Wij adviseren om te starten met het stoken van berkenhout. Daarna kunt u overgaan op de harde houtsoorten, om te genieten van een langdurig vuurtje. Kleine sidenote: de verhoudingen en de houtsoorten kunnen verschillen. Neem contact met ons op voor de huidige samenstelling van de pallet.

Snelle verzending bij Topbrandhout.nl

Bij Topbrandhout.nl profiteert u van een snelle verzending! Voor 14:00 uur op werkdagen besteld, is de volgende werkdag al in huis. Maak gebruik van onze accessoires aanmaakhout, aanmaakblokjes en houtkrullen om uw haardvuur nog gemakkelijk te stoken. Ook hebben wij de hele pallet mix hardwood in ons assortiment. Koop vandaag nog uw haardhout bij Topbrandhout.nl!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Halve pallet mix | hardwood

Artikelnummer
MIX009
Bloklengte
Circa 25 tot 27 centimeter
Aantal kuub
1.1 kuub gestapeld
Afmetingen
120 x 80 x 120 centimeter
Gewicht
Circa 500 kilo
Kenmerk 1
Diverse houtsoorten
Kenmerk 2
Duurzaam in gebruik
Kenmerk 6
Gratis verzending
Kenmerk 7
Ovengedroogd
Kenmerk 8
Direct te stoken

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld