Eiken Pini Kay briketten | 15 pakken

Bestel op werkdagen voor 14.00 & we kunnen de volgende werkdag nog leveren!
€ 179.00incl. BTW

Productomschrijving Eiken Pini Kay briketten | 15 pakken

Extra lang genieten van warmte? Dan zit u met Pini Kay briketten goed! Onze briketten zijn op een duurzame en milieuvriendelijke manier geproduceerd. Hierdoor hebben ze een schone verbranding. En laten we de duurzaamheid van dit product niet vergeten. Ideaal om de kachel ’s avonds lekker lang door te branden!

Stoken met Pini Kay briketten

Zoals u wellicht op de foto kunt zien, hebben de briketten in het midden, over de lengte een gat. En dit is niet zomaar. Hierdoor kan het zuurstof heel gemakkelijk door de blokken heen trekken. En laat zuurstof een belangrijk element zijn voor het branden van een haardvuurtje! Uw kachel of haard heeft namelijk zuurstof nodig om lekker te kunnen branden. Zeker wanneer deze nog op gang moet komen. Wij adviseren dan iets meer zuurstof toe te laten, door bijvoorbeeld het deurtje op een kiertje te zetten. Eenmaal op gang branden de briketten heerlijk lang door!

Eikenhout briketten

Deze Pini Kay briketten is samengeperst van eikenhout. Dit is een houtsoort die mega lang brandt. Sterker nog, het is de meest harde houtsoort die u kunt kopen. En hoe harder de houtsoort, hoe langer de brandduur. De samenstelling van de briketten zorgt er ook nog eens voor dat het lekker lang brandt. Pini Kay briketten branden namelijk nóg langer dan eikenhout. In combinatie met het mooie vlammenspel en de warmte die het afgeeft haalt u een prachtig product in huis! Bestel nu bij Topbrandhout.nl en stook direct met Pini Kay briketten!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Eiken Pini Kay briketten | 15 pakken

Artikelnummer
BRIK012
Bloklengte
Circa 22 centimeter
Aantal
Verpakt per 12 stuks, 15 pakken á 10 kg
Kenmerk 1
Eikenhout
Kenmerk 2
Weinig restvafval
Kenmerk 3
Minimaal vochtpercentage
Kenmerk 4
Volledige verbranding
Kenmerk 5
Prachtig vlammenspel
Kenmerk 6
Duurzaam in gebruik
Kenmerk 7
Branden lekker lang door
Kenmerk 8
Geleverd op een pallet

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld